Naldos sweet spots

 
Kolla på den här goingen som han njuter av Kiras mule.
 
Bakbenen LÅÅÅÅÅÅNGT bak!
 
Och frambenen LÅNGT fram!
 
 
 
Fixar och donar i deras nya hage så att det blir både säker och snygg. Gammalt skräp som vuxit ner i marken, och vajrar från en ledning som hänger från en stolpe, måste bort. Har tillfälligt byggt in skräpet, för Naldo lyckades faktiskt springa RAKT IN i vajern häromdan. Jag bara: MEN VARFÖR?!! Det svischade till och varjern flög som en långpiska över ängen. Han kunde faktiskt dött. Eller dödat nån annan. 
 
En bra grej är att vajern hör ihop med en elledning, som hör ihop med en lyktstolpe, som hör ihop med en gammal paddock. Alltså under allt gräs finns en stor paddock! Kommer inte ha råd att gräva fram den helt och hållet, men ska kolla med grannbonnen om han kan klippa ner den så mycket det går. Så kommer den förhoppningsvis fungera fint som gräsridbana. Man känner gruset under om man kör ner ett spett bara ½ dm!
 
Har fått två nya medryttare på Solsken också! Två systrar. Dom ska komma och provrida på lördag. Igår var dom här och hälsade på hästarna och på mig. Mamman var också med och tyckte allt verkade bra. Jag erkände att Solsken inte är världens mest framåtbjudande häst i paddocken, men då sa hon helt enkelt: "Då är det väl inte hennes grej då." Skönt! Jag vill att ALLT ska vara Solskens grej, men det får ta den tid det tar. Och jag tror att en större ridbana kommer ge oss väldigt mycket bättre förutsättningar till framgång.
 
 
 
 
 
 
 
bra flock - halvblod - hästar - hästflock - skäck
1
Elin

Åh Naldo ❤.. vilket fantastiskt liv han har hos dig Ninja!

Svar: Vad gullig du är, tack! <3
Ninja